Okudum #32 Alaska'nın Peşinde

4 Temmuz 2014 Cuma

| | |


       Uzun bir sürenin ardından herkese merhaba! Bloguma vakit ayıramadığım için çok üzülüyorum fakat seneye sınava gireceğim için vakit bulamıyorum. Arada birkaç yorum girmeyi düşünüyorum ama eskisi gibi olacağını hiç sanmıyorum. :( Çok hızlı olmasada kitap okumaya devam ediyorum ve devam etmeyi düşünüyorum.

       Alaska'nın Peşinde'yi bu halimle 3 günde bitirdim. Oldukça sürükleyici, duygusal ve muhteşem bir kitaptı. John Green'in bütün kitaplarını okumayı düşünüyorum gerçekten harika harika ve harika bir yazar.

       Kitabımız Miles'ın okul değiştirmesiyle başlıyor. Miles, sessiz, pek fazla arkadaşı olmayan biri. Büyük Belki'yi aramak için artık harekete geçmenin zamanı geldi diyor ve hooop yatılı okul. Gittiği okulda hayatı tamamen değişiyor. Yeni yeni arkadaşları oluyor ve Miles çok fazla şey öğreniyor. Kitabın içeriğiyle ilgili daha fazla bilgi vermek istemiyorum.

       Ağlayacağımı düşünmüyordum ama ağladım hemde birçok yerde. Uzun süre etkisinden çıkamadım ve kesinlikle okunmaya değer, size çok fazla şey katan bir kitap olduğunu düşünüyorum. Size önereceğim bir başka şey ise lütfen kitap hakkında çok fazla yorum okumayın, sadece güvendiğiniz bloggerların yorumlarını okuyun. Çünkü ben çok fazla yorumunu okumadığım halde 2 farklı yerde spoilerın kralını yedim ve gerçekten çok önemli bir yerdi. Bunu yapanları dehşetle kınıyorum. Lüt-fen yap-ma-yın ar-ka-daş-lar.

       Düşümeden gidin, alın, okuyun emin olun pişman olmayacaksınız. Kendinize iyi bakın, bol okumalı tatiller!

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Bende yeni başladım. Çok güzel devam ediyor. Bu arada spoiler olayına gıcık oluyorum.

Kitap Yiyen dedi ki...

Umarım beğenmişsindir, gıcık olunmayacak gibi değil :(

Yorum Gönder