Okudum #28 Sevgilimden Son Mektup

31 Mart 2014 Pazartesi

| | |


        Herkese merhaba! Yarın İngilizce sınavım var ama ben kitap yorumu yazıyorum. Yazmam gereken çok yazı var çoook. Bu kitabı sanırım yarıyıl tatilinde okudum. Yorumu bugüne kaldı. Senden Önce Ben'i okuduktan sonra yazarın çıkacak diğer kitaplarını da okurum diye düşünmüştüm canım arkadaşım da sağolsun yeni yıl hediyesi olarak bana bu kitabı aldııııııııııııı. Yakında yazarın bir başka kitabı da çıkacakmış nerde gördüğümü hatırlamıyorum ama öyle. Neyse gelelim yoruma.

        Kitabımız 1960 ve 2003 yıllarında geçiyor. Gazeteci Ellie Haworth'ın bir aşk mektubu bulup onun sahibini araştırmaya karar vermesiyle başlıyor ve bu oldukça zor oluyor çünkü mektupta hiçbir isim yok. Yine de Ellie kendisini çok etkileyen bu mektubun peşini bırakmıyor.

         Kitap beni oldukça etkiledi, ağladığım yerler de oldu ama Senden Önce Ben kadar yıpratmadı beni. Yine de çok başarılı bir aşk romanıydı fazla beklentiye girmezseniz çok beğeneceğiniz bir kitap olacaktır. Özellikle mektuplar gerçekten çok ama çok güzeldi. Jojo Moyes favori yazarlarım arasına girdi umarım tüm kitapları en kısa zamanda Türkçe'ye çevrilir. :)

       

2 yorum:

Unknown dedi ki...

bloğun çok güzel :D

Kitap Yiyen dedi ki...

Çok teşekkür ederim :D

Yorum Gönder