3. Malatya Anadolu Kitap Fuarı Kitap Alışverişi #4

6 Mayıs 2014 Salı

| | |


     
    Merhaba! Ne kadar mutluyum anlatamam ilk defa kitap fuarına gittim. Ben Elazığ'da yaşıyorum ama sırf bu fuar için Malatya'ya gittim iyi ki de gitmişim çok eğlendim, çok güzel dakikalar geçirdim. Gitmeden önce fuara katılacak yayınevlerinin listesine bakmıştım ama benim okuduğum yayınevlerinden sadece Pegasus ve Epsilon'u görmüştüm. O yüzden giderken çok hevesli değildim ve çok fazla kitap almayı düşünmüyordum. Kapıdan girer girmez Ephesus'u gördüm ve ilerledikçe gördüm ki sevdiğim bütün yayınevleri orada. O an ki mutluluğumu anlatamam.

    Çok fazla bir indirim yoktu muhtemelen internette daha uygununu bulabilirdim ama oradan almak gerçekten çok keyifliydi. Sakin bir saatte gittim çok kalabalık değildi ve rahat rahat yaptım alışverişimi. 2 Pegasus, 1 Epsilon, 2 Ephesus, 2 Arkadya ve 5 Dex aldım. Yani kitaplığıma 12 kitap katıldı. Şimdi tek tek bakalım. :)

1)Zümrüt Yeşil-Kerstin Gier: Pegasus Yayınları'nda sadece %20 indirim vardı. O yüzden 2 kitap aldım ve bu kitapları poşetler için aldığımı itiraf ediyorum. :D Safir Mavi'yi okuduktan sonra Zümrüt Yeşil'i deli gibi merak ediyordum fuara gitmişken almamak olmazdı.

2)Kocan Kadar Konuş-Şebnem Burcuoğlu: Bu kitabı Dex'in %20 indiriminden aldım. Yeni çıkan kitaplarda %20 indirim vardı. Bu kitabı son zamanlarda çok duydum ve güzel yorumlar okudum. Merakla bekliyorum.

3)Kış Güneşi-Jennifer L. Armentrout: Bu kitabı da %20 indirimle aldım. Yazarın diğer kitaplarını çok beğeniyorum eminim bu kitapta beni şaşırtmayacak.

4)Paranormal-Kiersten White: 4 TL'lik bir kitaptı. Daha önce de duymuştum böyle bir fiyata kaçmaz diyerek aldım umarım güzeldir.

5)Zehir Ustası-Maria V. Snyder: 9 TL'ye aldım. Bu kitap hakkında çok güzel yorumlar okudum ama kapağını pek beğenmediğim için bir türlü elim gitmiyordu sonunda aldım.

6)Melek-L.A. Weatherly: Bu kitap çok uzun zamandır aklımdaydı. Son 1 tane kalmıştı ve 4 TL'ydi hemen aldım.

7)Yeni Bir Umut-Colleen Hoover: Epsilon'da %20 indirim vardı. Umutsuz'u okuyup bayıldığımı biliyorsunuz bu kitabı erkenden alabildiğim için çok mutluyum.

8)Tanrıça'nın Mirası-Aimée Carter: Tanrıça Serisi'nin son kitabını sonunda aldım. Bir türlü alamadım bu kitabı hep araya başka kitaplar girdi derken fuardan %30 indirimle aldım.

9)Gül ve Avcı-Asude: Bu kitap hakkında çok güzel yorumlar okudum yazarın Türk olması da ayrıca ilgimi çekiyordu görünce hemen aldım.

10)Cennetin Rengi-E.V Mitchell: Yazarımızın asıl adı Julianne MacLean ve ben kendisinin kitaplarını çok seviyorum zaten aklımda olan bir kitaptı. 12 TL'ye aldım.

11)Böğürtlen Kışı-Sarah Jio: Yazarın Yağmur Sonrası kitabını çok beğenerek okudum henüz yorumunu yazamamış olsam da. Bu kitabı da çok merak ediyorum. 12 TL'ye aldım.

12)Alaska'nın Peşinde-John Green: Yazarın bütün kitaplarını okumak istiyorum. Aynı Yıldızın Altında'yı okumuştum ve çok beğenmiştim bunu da beğeneceğime eminim.

     İşte böyle. :) Fiyatlar hakkında da bilgi vermeye çalıştım umarım sıkılmamışsınızdır. Uzun bir süre kitap almayı düşünmüyorum umarım sözümde durabilirim. Bol kitaplı günler diliyorum herkesee. :)

3 yorum:

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

kitaplarının hepsi çok güzel. Zevklerimiz çok yakın ve blogunu çok beğendim, takibe aldım. bende henüz acemiyim blogumu ziyaret edersen çok mutlu olurum :)
http://bintatliyil.blogspot.com.tr/

Kitap Yiyen dedi ki...

Teşekkür ederiiiiiiiim, hemen bakıyorum blogunuza :)

Yorum Gönder