Açılıııııııııış :)

19 Haziran 2013 Çarşamba

| | |
                                          Merhabaaaaaa :)

     Öncelikle bu blogu açmak benim için gerçekten çok zor oldu çünkü hem bilgisayardan pek anlamam hem de çevremde blogu olupta bana yardım edebilecek kimse yok. Sanırım 5-6 defa pes ettim ama sonuda başardııııııım! Tabii diğer blogların yanında sönük kaldı ama zaman geçtikçe öğreneceğimi düşünüyorum.
   
      Blogumu çok büyük bir hevesle açtım çünkü okuduğum,okuyacağım kitapları benim gibi kitap kurtlarıyla paylaşmayı çok çok istiyorum. :) Zaten etrafımda benim gibi kitaplara bu kadar aşık olan sadece birkaç kişi var onlarla da sürekli iletişim içinde olamıyorum umarım burada heyecanımı paylaşabileceğim birilerini bulabilirim. Kendime bir söz verdim yazdıklarımı kimsenin görmediğini bilsem bile yazmaya devam edeceğim. Yapım gereği her şeyden çok kolay vazgeçerim ama bu sefer kolay olmayacak. Çok kararlıyım!!

       Kitapların benim hayatımdaki yeri gerçekten çok büyük kitap okuyarak kendimi tanıdığımı ve dünyanın en güzel hobisine sahip olduğumu hissediyorum bunu anlatabileceğimi düşünmüyorum ama siz mutlaka beni anlıyorsunuzdur. :)

        İşte böyleeeeeeee. Umarım benim için bu blog çok güzel şeyleri beraberinde getirir. Tanımadığım, tanıdığım bütün kitap kurtlarına sevgileeeer. :D

       

2 yorum:

Mülksüz dedi ki...

E hoş geldin o zaman :)
Bloguna izleme butonu eklersen biz de seni izleyebiliriz. *-*

Kitap Yiyen dedi ki...

Hoşbuldum :) söylediğin için teşekkürler ekledim :D

Yorum Gönder