Okudum #26 Yakut Kırmızı

27 Ocak 2014 Pazartesi

| | |

       Yakut Kırmızı bittiiiiiii. Uzun zamandır bu kadar kısa sürede bir kitap bitirmemiştim sanırım 3 günde falan bitirdim. Fakat yorumunu yeni yazabiliyorum. Yakut Kırmızı'yı ilk kez geçen sene Okuoku'da gezinirken görmüştüm. Ciltli olduğu için dikkatimi çekmişti hatta sepete ekleyecektim fakat nedense çocuk kitabına benzettim ve vazgeçtim. Tabii ki yanılmışım çocuk kitabıyla alakası yoktu. Keşke o zaman alsaymışım neyse.

        Okuduğum ilk zaman yolculuğu kitabıydı ve çok çok sevdim. İnsanı yormayan, anlaşılır ve sade bir dille yazılmıştı. Oldukça akıcıydı. Konusuna gelecek olursak Gwendolyn'in ailesinin bazı üyelerinde zaman yolculuğu geni bulunuyor ve bu gen aileye bol bol sır ve tuhaflık getiriyor. Şuan ne söylersem spoiler vereceğimi düşündüğüm için sadece bunu söylüyorum. Gideon diyorum ve susuyorum.

         Kitabımızın bir de filmi varmış ben bunu az önce gördüm ve en kısa zamanda izleyeceğim. Ayrıca en kısa zamanda Safir Mavi'yi de alacağım. Keşke okumak için bu kadar beklemeseydim. Kapağı, ciltli oluşu ve bölüm başlarındaki sayfalar beni öldürdü.


  
           Yakut Kırmızı'yı herkese öneriyorum, diğer kitapları okumak için sabırsızlanıyorum. Bu arada şuan Mekanik Melek'i okuyorum bitirmeme çok çok az kaldı en kısa zamanda yorumunu yazacağım. :)

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Merhabalarr ^^
mekanik meleği okumayı istiyorumm lütfenn biran önce yorumunu yaz :) en azından fikrim olur nasıl olduğu konusunda kararsız kalmamış olurum :) blogumada beklerim :D
http://filidum.blogspot.com.tr/?zx=3ccd7680ed8ce5f
izleyicin oldum :DD

Kitap Yiyen dedi ki...

En kısa zamanda yazmaya çalışırım ama hiç beklemeden almalısın mükemmel bir kitap. :) Bloguna hemen bakıyorum :D

Yorum Gönder